top of page

SAFARI PODCAST

Safari blandt giganter - Verdens vildeste vindmøller

OM TUREN

Hey vindmølle-eventyrer! 💨

Tag på en unik safari i dit eget tempo og oplev verdens største vindmøller på nært hold! Vores podcast guider dig gennem Testcenter Østerild, fyldt med fascinerende historier og sjove anekdoter.

Du kan også hoppe med på en af vores guidede ture i ferieperioderne, eller booke en guide som gruppe, når det passer jer.

 

Husk at lytte til introen først, så du ved, at dit udstyr virker!

Klar til en uforglemmelig oplevelse? Så tag med på Safari blandt Giganter!

Prøv vores intro

Screenshot 2021-05-30 at 12.19.59.png

UNIVERS

   Hele året når du vil

50+ kapitler, 10 km vandretur , 2+timer

Boost din viden i rekordtid med vores premium podcast, "Testcenter Univers". Med over 2 timers dybdegående indsigt i verdens største vindmølle testcenter, er det mere end bare en gåtur - det er en tur i verdensklasse! Oplev rejsen fra de spæde tanker til fremtidens vedvarende energi på en malerisk 10 km vandretur. Klik her for at starte dit eventyr nu!

Kr 125,-

ARENA

   Hele året når du vil

40+ kapitler, 4 km vandretur , 1+timer

Dyk ned i vindmølleuniverset med vores podcast 'Arena'! På bare én time bliver du klogere på Testcenter Østerild, de nærliggende testpladser, og får et pust af Danmarks rige vindmøllehistorie. Alt dette mens du følger vores anbefalede rute på en let 4 km gåtur. Lær, oplev, og fordyb dig med os. Klik her for at tage det næste skridt!

Kr 95,-

ZONE

   Hele året når du vil

30+ delafsnit, 1,6 km vandretur , 30 min.

Få essensen af Testcenter Østerild med vores 'Testcenter Zone' podcast! I løbet af en kort, men indholdsrig halv time vil du blive introduceret til testcentret og de nærmeste testområder. Tag en rask gåtur på 1,6 km, og lyt til fortællinger om testcentrets etablering og udvikling. En hurtig og informativ indsigt venter. Klik her for at starte din lynvisit!

Kr 65,-

bottom of page