top of page

GRUPPE TUR

Vi modtager grupper i alle størrelser.

Book jeres tur her på siden - Mærk energien helt tæt på. Green Team Thy arrangerer forskellige guidet ture i Thy inden for fremtidens energiforsyning og Natur​​.

Vi hjælper geren med at planlægge jeres tur så tøv ikke med at tage kontakt.

OM TUREN

Hos Green-Team-Thy mestrer vi kunsten at strikke et program sammen, der passer præcist til jeres behov og ønsker. Vores skræddersyede ture er designet til at begejstre og oplyse besøgende fra alle hjørner af samfundet, lige fra nysgerrige skoleklasser, forskningsivrige universitetsgrupper, de teknologihungrende industriprofessionelle og til enhver virksomhed eller forening, der ønsker en unik og uforglemmelig udflugt.
En tur til Testcenter Østerild er ikke bare en tur, det er en oplevelse. Her, i det imponerende landskab domineret af kæmpevindmøller, føler man sig pludselig meget lille. Men frygt ikke! Vores erfarne og humoristiske guider står klar til at tage jer med på en rejse gennem vedvarende energis verden, hvor vi zoomer ind på den spektakulære teknologi bag vindmøllerne.
Men vent, der er mere! Udover vores hovedattraktion - den guidede rundvisning, som får dig til at føle, at du kører rundt blandt gigantiske robotter fra fremtiden - tilbyder Green-Team-Thy også mødefaciliteter og catering for dem, der ønsker at krydre besøget med lidt ekstra alvor eller hygge. Planlægger du en konference, et teambuilding-event eller noget helt tredje? Vi har lokalerne, og vores forplejning er næsten lige så imponerende som vindmøllerne.
Vores mission er enkel: Vi vil ikke bare vise jer vindmøllerne - vi vil ændre måden, I ser på dem. Efter et besøg hos os kan vi næsten garantere, at I vil have en dybere forståelse og anerkendelse af den grønne omstilling, og hvordan disse gigantiske strukturer bidrager til en mere bæredygtig fremtid.
Vi elsker det vi gør, og vi deler gerne vores passion med jer. Så hvad enten I besøger Thy for første gang, eller I er lokale med hang til gigantisk teknologi, ser vi frem til at byde jer velkommen til en oplevelse i verdensklasse. Husk at tage jeres nysgerrighed med - vi har masser af vidunderlige historier at fortælle!
20150506_123654.jpg

VORES GUIDE

Hej, mit navn er Christian og jeg er guide her i Østerild. Jeg glæder mig til at se jer.

_DSC1899 copy 3.._edited.jpg
bottom of page