COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og
forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker,
at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af
websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke
tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende
med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies
kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:
http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde
hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke
kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
● Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

PERSONOPLYSNINGER


Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du
benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks.
ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller
undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb
via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger
om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du

klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil
og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og
betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb og
kontakt.


Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller
ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab,
misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst
sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere
de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi
oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når
de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for
opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer
slettes.


Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering,
køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du
kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes
til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler
udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til
det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig
beskyttelse.


Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver
tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der

bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles
om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:
data@grantfoto.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage
kontakt til Datatilsynet.


Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Green-Team-Thy.dk
Bybakken 36.
7730 Hanstholm
Telefon: 24632404
Email: info@octomar.dk