top of page

SAFARI PODCAST

Safari blandt giganter - Verdens vildeste vindmøller

OM TUREN

Tag på egen hånd på en helt unik safari og oplev verdens største vindmøller på tæt hold! Med vores spritnye podcastserie kan du tage på en guidet tur på egen hånd - på cykel eller til fods - og lytte til spændende historier om møllecentrets udvikling og de nyeste teknologier.

Vi kalder det Safari blandt giganter, og det er en tur, du sent vil glemme. Lyt til en blanding af fakta, lokale fortællinger og anekdoter fra møllecentrets og vindmøllernes levetid, mens du oplever vingesuset fra de imponerende vindmøller. Og hvis du foretrækker en mere fastlagt tur, kan du altid tage med på en af vores guidede ture i ferieperioder.

Så tag med på Safari blandt giganter og få en uforglemmelig oplevelse i den spændende verden af vindenergi!

Prøv vores intro før du tager springet, så ved du også om dit udstyr virker.

Screenshot 2021-05-30 at 12.19.59.png

UNIVERS

   Hele året når du vil

50+ kapitler, 10 km vandretur , 2+timer

Boost din viden i rekordtid med vores premium podcast, "Testcenter Univers". Med over 2 timers dybdegående indsigt i verdens største vindmølle testcenter, er det mere end bare en gåtur - det er en tur i verdensklasse! Oplev rejsen fra de spæde tanker til fremtidens vedvarende energi på en malerisk 10 km vandretur. Klik her for at starte dit eventyr nu!

Kr 125,-

ARENA

   Hele året når du vil

40+ kapitler, 4 km vandretur , 1+timer

Dyk ned i vindmølleuniverset med vores podcast 'Arena'! På bare én time bliver du klogere på Testcenter Østerild, de nærliggende testpladser, og får et pust af Danmarks rige vindmøllehistorie. Alt dette mens du følger vores anbefalede rute på en let 4 km gåtur. Lær, oplev, og fordyb dig med os. Klik her for at tage det næste skridt!

Kr 95,-

ZONE

   Hele året når du vil

30+ delafsnit, 1,6 km vandretur , 30 min.

Få essensen af Testcenter Østerild med vores 'Testcenter Zone' podcast! I løbet af en kort, men indholdsrig halv time vil du blive introduceret til testcentret og de nærmeste testområder. Tag en rask gåtur på 1,6 km, og lyt til fortællinger om testcentrets etablering og udvikling. En hurtig og informativ indsigt venter. Klik her for at starte din lynvisit!

Kr 65,-

bottom of page