top of page

SAFARI PODCAST

Safari blandt giganter - Verdens vildeste vindmøller

OM TUREN

Dette er guidet tur på egen hånd med podcast på din smartphone.-Se efter de fastlagte guidet ture i ferieperioder hvis du foretrækker det.

Du kan tage på din helt egen safari på cykel eller til fods og opleve vingesuset fra verdens vildeste vindmøller – helt tæt på – med historien i dit headset fra vores sprit nye podcast serie. Vi kalder det Safari blandt giganter.

På safari blandt giganter, er en tur du sjældent vil glemme. Du er kommet til det absolut største inden for Vindmøller og her testes og udvikles de nyest teknologier.Historierne er en blanding at fakta, lokalt forankret fortællinger, natur, og selvfølgelig anekdoter fra livet fra møllecentrets og vindmøllernes levetid.

Screenshot 2021-05-30 at 12.19.59.png

UNIVERS

   Hele året når du vil

38 delafsnit, 10 km vandretur , 2+timer

Den længste af vores podcast i serien Safari blandt giganter kalder vi Testcenter Univers - og her får du +2 timer med informationer og fakta - oplysninger og fortællinger om verdens største testcenter for store vindmøller. Her får du historien lige fra de første tanker om et nationalt testcenter til hvad fremtiden kan bringe inden for vedvarende energi.Hvis du følger den rute, vi har foreslået, er  vandreturen på omkring 10 kilometer.

Kr 100,-

ARENA

   Hele året når du vil

28 delafsnit, 4 km vandretur , 1+timer

Med vores mellemdistance podcast Arena er du godt på vej - den tager omkring én time, hvor du kan høre om, hvordan testcentret blev til - og om en håndfuld af de nærmestliggende testpladser - og også om de historiske vingesus, der ligger forud  for vindmølleindustrien i Danmark.Hvis du følger du den foreslåede rute, er turen på lidt under 4 kilometer..

Kr 75,-

ZONE

   Hele året når du vil

18 delafsnit, 1,6 km vandretur , 30 min.

Vores korte udgave i podcast serien giver dig et godt indtryk af hvad testcentret i Østerild er - den kalder vi testcenter Zone - og den vil du kunne klare på en god halv time. 

 

Her fortæller jeg om, hvordan testcentret blev til og om de nærmestliggende pladser. Testcenter Zone svarer til en gåtur på omkring 1,6 kilometer.

Kr 50,-

bottom of page